Logo
Menudeler Velkommen Menudeler Værdier & Pædagogik Menudeler Hvorfor & Hvordan Menudeler Udflytning Menudeler Historie Menudeler Kontakt Menudeler
5x5
Deler Velkommen Deler Afdelingerne Deler Dagligdagen Deler Forældresamarbejde Deler Studerende Deler Huset_i_billeder
5x5
Deler
Left_top Top Right_top
Left_fade
Deler KontaktStiplede_linjer Deler

 

Josephine Schneiders Børnehjem er et hyggeligt hjem for 16 børn og unge i alderen 6 til 18 år.  
Alle børn har mulighed for at have sit eget værelse og samtidig er flere af værelserne så store, at der kan bo 2, hvis det er ønskeligt.

De fleste af de børn og unge, der flytter ind hos os, gør det for en længere periode.

Børnehjemmet har ikke egen skole. Derfor går børnene oftest på en nærliggende kommuneskole eller på en skole, der passer til barnets behov.

Børnehjemmet har 2 afdelinger med børneafdelingen på 1. sal og de unges afdeling primært på 2. sal øverst oppe. Heraf navnet på denne afdeling: ”Toppen”.

Huset er opført som børnehjem og indviet i 1928. Det er ejet af Fonden Josephine Schneiders Børnehjem og har driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

5x5 Vi arbejder bevidst relationsorienteret, hvor vi med vægt på tillid, loyalitet, respekt og ansvar tilstræber at tilgodese det enkelte barns behov.

Vi mener, at mennesker fungerer bedst i rare og pæne omgivelser. Derfor bruger vi megen energi på at vedligeholde og indrette huset bedst muligt. Således har vi fået nyt køkken, og alle stuer er helt nyistandsatte.Børnehjem 
Stiplede linjer

Peter Rørdamsvej 15 2400 København NV Tlf.: 35 81 73 87 ingrid.jensen@sof.kk.dk

Right_fade
Left_side Right_side
Left_buttom Buttom Right_buttom